Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Rólunk

Üdvözöljük! 

 

Cégünk elkötelezett híve a különböző légtechnikai megoldásoknak. Fő profilja a manapság egyre népszerűbb, energiatakarékos és gazdaságos hőszivattyúk és szellőztető rendszerek, valamint az egyre több funkciójú modern légkondicionáló berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása szükséges esetén szakszerű javítása is.

 

Telepítünk és karbantartunk

Cégünk kedvező árakon vállalja minőségi klímák, hőszívattyúk, valamint különböző szellőző berendezések teljes körű beépítését magánszemélyeknek, illetve cégeknek egyaránt. Megbeszélés alapján beszerezzük a kívánt berendezéseket, beépítjük, beüzemeljük, és a karbantartását is vállaljuk, szükség esetén szakszerű javítását is. 20 év szakmai tapasztalattal gyorsan és precízen dolgozunk, ezért már több ezer elégedett megrendelővel büszkélkedhetünk.

   

Otthoni, irodai és ipari környezetbe

Megbízható csapattal és szakértelemmel az alábbi területeken dolgozunk: otthoni szellőző rendszerek; ipari / technológiai elszívások; nagykonyhai szag és páraelszívók; irodaházak és közösségi terek szellőztető rendszereinek kiépítése, beépítése, telepítése, beüzemelése.

Díjtalan helyszíni felmérés

A helyszíni felmérés nagyon fontos, hiszen minden lakás más és más. Fontos megismerni a lakók igényeit, a lakás elhelyezkedését, elrendezését, tájolását, bútorozottságát, műszaki adottságait, hiszen ezen tényezők mindegyike befolyásolja, hogy például milyen teljesítményű klíma készülékre van szükség. Cégünk ingyenesen felméri a helyszínt, és segít a legoptimálisabb megoldást megtalálni. 

Webshop

Cégünk honlapja webáruházként is működik. Oldalunkon a legkorszerűbb lakossági és kereskedelmi klíma egységeket és ablakklímákat, hőszivattyú rendszereket, valamint különböző légtechnikai termékeket, légtisztító- és szellőztető rendszereket lehet megvásárolni. 

 

 

Időpont egyeztetéshez munkatársaink telefonszáma:

Hoffmann Tamás: +36 20 414 6806

Gönczi László:      +36 30 854 7410

 

További képeink: