Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Információk

Elérhetőség
Cégnév / Név:
H&G KLIMATECHNIKA KFT
Cím:
1151 BUDAPEST, VÁCDUKA TÉR 29. 1/3.
Telefon:
Áruház neve:
H&G klímatechnika
Adószám:
29032682-2-42
EU adószám:
HU 29032682
Cégjegyzék szám:
01 09 379723
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Cégbíróság
Kapcsolattartó neve:
Hoffmann Tamás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 20 414 6806
Kapcsolattartó e-mail címe:
KLÍMAVÉDELMI HATÓSÁG F-gáz azonosító:
1000000048854
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítás
Házhozszállítással
A küldemények kézbesítése, szállítása saját fuvareszközzel, vagy futárszolgálat igénybevételével történik. Célja, hogy a Vásárló minden esetben gyorsan, és az adott körülmények szerint a legolcsóbban kézhez kapja a megrendelését. A termék szállítási idejét a megadott telefonon egyeztetjük vagy a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kiszállítási idő: Raktári termék esetén a rendelés feldolgozásától számított 1-3 munkanapon belül. Egyéb esetekben a termék raktárunkba történő beérkezésétől számított 1-3 munkanapon belül.

Szállítási alapdíjak: Jelen pillanatban a Szolgáltató ingyenesen szállít minden megrendelést alap kiszállítás esetén, BUDAPEST és PEST-megye közigazgatási határain belül bárhova.

Szállítási feltételek: A szolgáltatás a címre szállítást tartalmazza, és nem a rendeltetési helyre helyezést (nem tartalmaz emeletre szállítást, kicsomagolást, csomagoló anyag elszállítást, régi készülék elszállítást). A kiszállítást jellemzően egy személy végzi, így a szállítási címen belüli árumozgatás a Vásárló illetékessége. Ettől eltérő szállítási igények tekintetében a szolgáltató igyekszik rugalmas lenni, azonban ez minden esetben egyedi megállapodást igényel.
Fizetés
Előre utalással
Előre utalás: Tudta Ön, hogy bankon belül jellemzően ingyenes az utalás? A Vásárló a megrendelt termékek árát azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően fizeti meg a Szolgáltató (H&G Klímatechnika Kft) alábbi bankszámláinak egyikére, átutalás útján:

RAIFFAISEN BANK
12010721-01755292-00100006

Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban a megrendelés számot minden esetben szükséges feltüntetni. A Vásárló a megrendelt termékek átvételére csak az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően jogosult. A Vásárló vállalja a felelősséget, hogy a szállítási címen tartózkodó személy jogosult a termék átvételére. A Szolgáltató erre vonatkozó későbbi reklamációt nem fogad el.
Készpénzzel a helyszínen
Utánvét: Házhoz szállítás esetén a megrendelés teljes végösszegét a megrendelés szállítótól való átvételekor kell kifizetni készpénzben a kiszállítást végzőnek. Az utánvét kezelési költsége a vételár 1%-a, melyet utólag adjuk hozzá a rendelés végösszegéhez.

Készpénz: Személyes átvétel esetén az árucikkek átvételkor kell kifizetni készpénzben az árut kiadó munkatársunknak.