Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Polar Fresh SDF 2,5 KW - 3,5 KW klímaszett
Polar Fresh SDF 2,5 KW - 3,5 KW klímaszett
369 900 Ft

Polar Fresh SDF 2,5 KW - 3,5 KW klímaszett

Teremtsd meg az otthonodban az ideális légkört és élvezd a friss levegő minden előnyét a Polar Fresh klíma készülékkel. Ne hagyd, hogy a szennyezett levegő befolyásolja az egészségedet és a komfortodat. Válassz a Polar Fresh mellett, és élvezd a tiszta és egészséges otthoni környezetet!
369 900 Ft
Részletek
Ez a rendkívüli berendezés nem csak hűt, hanem friss levegőt is befúj otthonodba, hogy mindig tiszta és egészséges környezetben élhess.

Tiszta levegő
A Polar Fresh készülék beépített levegőszűrő rendszerrel rendelkezik, amely megszabadítja az otthoni levegőt a szennyeződésektől, porától és pollenjétől. Minden lélegzetvételed friss és tiszta lesz.

Energiahatékonyság
A Polar Fresh készülék nem csak a levegőt tisztítja, de energiatakarékos is. Ne aggódj a magas számlák miatt, miközben élvezed a friss levegőt.

Polar Fresh friss levegős split inverteres oldalfali beltéri, hőszivattyús, R32

Tele extrával
Korszerű klímánk tele van extrákkal: intelligens leolvasztással, hűtőközeg-szivárgás érzékelővel és szuper csendes üzem móddal is rendelkezik.

Környezetbarát
Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb az ökológiai lábnyoma.

5 év garancia
Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.