Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

POLAR  ULTIMATE SDU 2,5kW-3,5kW KLÍMASZETT
POLAR ULTIMATE SDU 2,5kW-3,5kW KLÍMASZETT
283 900 Ft

POLAR ULTIMATE SDU 2,5kW-3,5kW KLÍMASZETT

Inverteres splitklíma berendezés tele extrákkal: hőszivattyús kivitel, infra szabályzóval, beépített wifi, alaplemez fűtés, okos otthon kompatibilis, intelligens leolvasztással, hűtőközeg-szivárgás érzékelővel és szuper csendes üzem móddal is rendelkezik.


A POLAR ULTIMATE klíma részt vesz a 2023-as klíma csereprogramban. Cserélje le klímáját akár 150.000 Ft támogatással! Részletekért kattintson IDE!

283 900 Ft
Részletek
Az igazi kényelem nem kompromisszumokról szól, hanem a tökéletességről.A Polar Ultimate klíma készülék megtestesíti az abszolút tökéletességet, amelyet minden otthon érdemel. Mostantól nem kell engednünk semmilyen kompromisszumnak – a Polar Ultimate mindent megad nekünk. R32, Inverteres splitklíma berendezés, hőszivattyús kivitel, infra szabályzóval, beépített wifi, alaplemez fűtés, okos otthon kompatibilis

Elegáns design
A Polar Ultimate nem csak egy berendezés, hanem egy design-mesteri alkotás is. Elegáns kialakítása díszíti otthonát és stílusos megjelenést kölcsönöz neki.

Csendes működés
Ne zavarja a zaj a pihenését vagy a munkát. Az Ultimate klíma halk működése lehetővé teszi a nyugodt légkört.

Energiahatékonyság
Az intelligens energiafelhasználásnak köszönhetően a Polar Ultimate klíma készülék nem csak kényelmes, hanem energiatakarékos is. Ne aggódj a magas számlák miatt.

Wi-Fi kapcsolat
Irányítsa a klímát távolról okostelefonjáról vagy tabletről. Ne érje váratlan hőmérsékletváltozás, állítsa be az otthoni klímát akár távolról is.

Környezetbarát
Klímáinkat a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel töltöttük fel, melynek a lehető legkisebb az ökológiai lábnyoma.

5 év garancia
Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Műszaki adatok
Oldalfali split klíma
Inverteres: Igen
Hűtési energiaosztály: A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW): 2,5kW-3,5kW
Maximális fűtő teljesítmény (kW): 2,5kW-4,2 kW
Méretek
Tömeg (beltéri) 16 kg
Tömeg (kültéri) 52 kg