Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

MIDEA HRV-D hővisszanyerős szellőztető
MIDEA HRV-D hővisszanyerős szellőztető
508 000 Ft

MIDEA HRV-D hővisszanyerős szellőztető

MIDEA HRV-D hővisszanyerős szellőztető
MIDEA HRV-D hővisszanyerős szellőztető
A MIDEA SZELLŐZTETŐ berendezései kiváló megoldást nyújtanak ,családi házak és irodák friss levegő ellátására..

Kereskedelmi és ipari megoldásokkal kapcsolatban keresse munkatársainkat!
508 000 Ft
Részletek
A Midea HRV-D200(A) hővisszanyerős szellőztető berendezés a maximális komfort és az alacsony energiafogyasztás figyelembe vételével lett kifejlesztve. A Midea HRV-D200(A) hővisszanyerős szellőztető berendezés biztosítja az ön és környezete maximális levegő minőségének elérését. A MIDEA HRV-D200(A) hővisszanyerős szellőztető kiváló ár-érték arányú készülék. A kínai MIDEA a világ egyik legnagyobb klíma, hőszivattyú és szellőztető berendezés gyártó. A hővisszanyerés segítségével az elhasznált levegő a kidobáskor a hő energiájának 85-95 % át átadja a beszívott friss, hideg levegőnek. A keresztáramú hővisszanyerő betétnek köszönhetően rengeteg fűtési energia takarítható meg azáltal, hogy a belső térben marad a levegő hőmennyiségének egy jelentős része. Az ilyen rendszerekben a beszívott levegő szűrhető valamint a vezetékbe hangcsillapító beilleszthető, így a belső komfort érzés maximális lehet. A hővisszanyerős szellőztető berendezések megoldást nyújtanak a pollenek épületen kívül tartására, valamint a szálló por mennyisége is drasztikusan lecsökken a beltérben.

Egy jól megtervezett hővisszanyerős szellőztető rendszer azokban a helyiségekben ahol pára és szag keletkezik ott elszívja az elhasznált levegőt és a szobákba pedig befújja a friss, előmelegített, szűrt levegőt.

A készülék különleges kémiai kezeléssel gyártott papír alapú hővisszanyerő egységet tartalmaz, amely jó hatásfokú párakiegyenlítést és hőenergia-visszanyerést biztosít. Ebben az egységben történik a beszívott friss levegő és a helyiségből kidobott, elhasznált levegő közti energiacsere. Téli üzemben a friss levegő energiát vesz fel (ezáltal kevesebbet kell költeni annak komfort hőmérsékletre való fűtésére), nyári üzemben energiát ad le a hűtött levegőnek (légkondicionáló megléte esetén).