Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H Hővisszanyerős szellőztető
515 000 Ft

LG LZ-H Hővisszanyerős szellőztető

LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H  Hővisszanyerős szellőztető
LG LZ-H025GBA4 ERV készülék lakások, apartmanok, közintézmények, irodák, iskolák és kereskedelmi területek nagy hatékonyságú szellőztetésére alkalmas. Kiszűri a levegőből a káros anyagokat és meggátolja a vírusok elszaporodását. Számos funkció garantálja az energiahatékony működést. Kiváló minőségű termék.
515 000 Ft
Részletek
Az LG ERV hővisszanyerős szellőztető készülék tökéletes megoldást kínál lakások, apartmanok, közintézmények, irodák, iskolák és kereskedelmi területek nagy hatékonyságú szellőztetésére. Folyamatosan friss levegővel látja el a helyiségeket, illetve kiszűri a káros anyagokat a levegőből, ezáltal egészségesebbé téve azt.
A készülék több lépésben távolítja el a levegőből az apró méretű port és vírusokat. Az első lépésben a hőcserélő elülső és hátsó részében elhelyezett alapszűrő kiszűri a káros anyagokat, majd a vírusírtó bevonattal ellátott hőcserélő blokkolja a vírusok elszaporodását. Opcionálisan elhelyezhető a hőcserélő előtt egy F7 szűrő, mely eltávolítja a mikroméretű porszemcséket is.

Számos funkció garantálja az energiahatékony működést. Az LG ERV hővisszanyerős szellőztető funkcióinak köszönhetően akár 39%-kal több energiát takarít meg, mint a természetes szellőztetés. Az Ingyenes éjszakai hűtés funkcióval éjszaka is hűvös levegőt biztosít a hűtési terhelés csökkentése érdekében. A Késleltetett működés esetén minimalizálja a szükségtelen működést. A CO2-alapú üzemmód automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét a CO2-szintnek megfelelően,
míg a Szezonális automatikus üzemmód a külső hőmérséklet érzékelésével megváltoztatja az üzemmódot az időjárási viszonyoknak megfelelően.

Lakások, apartmanok, közintézmények, irodák, iskolák és kereskedelmi területek nagy hatékonyságú szellőztetésére alkalmas.

Összekapcsolható légkondicionálókkal, de külön is vezérelhető.

1+2 év garancia a meghatározott feltételek teljesülése esetén.
Energiahatékonysági osztály: A

Kereskedelmi és ipari megoldásokkal kapcsolatban keresse munkatársainkat!