Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW
Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW
295 000 Ft

Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW

Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW
Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW
Daikin Sensira FTXC 2 kW - 7,1 kW
Magas hatékonyság és kényelem a legújabb technológiáknak köszönhetően. Élvezze a tökéletes klímát a Daikin Sensira falra szerelt egység kiemelkedő teljesítményének és csendes működésének köszönhetően!
295 000 Ft
Részletek
Jó ár-érték arány
A Sensira kivételes ár-érték arányt kínál, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt hatást, és az Ön energiaszámláját is.

Optimális kényelem
Élvezze otthonában az optimális komfortot a Sensira turbó üzemmódjának és csendes működésének köszönhetően.

Megbízható teljesítmény
Innovatív technológiánk hatékony teljesítményt és megbízható üzemelést biztosít.

Okos klímaszabályozás
Vezérelje könnyen a Sensirát az infravörös távirányítóval, az alkalmazással, vagy az Alexa vagy Google Home révén.

Hatékonyság és komfort együtt
Élvezze a komfortot környezetet az energiahatékonyság romlása nélkül. A Sensira R-32 választásával 68%-kal csökkenti a környezetre gyakorolt hatást az R-410A modellekhez képest, de csökken az Ön energiafogyasztása és energiaszámlája is.

Diszkrét formatervezés
Stílusos megjelenésével és csendes működésével a Sensira tökéletesen illeszkedik otthona belső terébe - és az Ön életstílusába. Plusz, hála a turbó módnak, gyorsan felfűthető vagy lehűthető a helyiség a maximum komfort érdekében.

Megbízható technológia
A Sensira kivételes ár-érték arányt kínál, miközben biztosítja az Ön hűtési és fűtési rendszerének sima működését. Az egységbe számos energiahatékony technológia van beépítve, amelyek a teljesítményt automatikusan szabályozzák, így kisebb az energiafogyasztás és a zajszint.

Megbízhatóság
A fűtési rendszer gördülékeny működésének biztosításához a Sensira R-32 továbbfejlesztett funkciókat kínál. Swing kompresszor: az új fejlesztésű kompresszor inverteres technológiával és többlépcsős teljesítményfokozatokkal teszi lehetővé a berendezés teljesítményének szabályozását és energiaigény teljesítését. A forgó kompresszorhoz képest a swing kompresszor fokozott energiatakarékosságot, alacsonyabb berendezés leállási kockázatot és csendesebb, rezgésmentes működést biztosít.
Az új berendezéseket gyártás után a legalaposabb teszteknek vetjük alá.

Tökéletes komfort
Sík, stílusos első panel, amely könnyedén illeszkedik minden belső térbe, és könnyedén tisztítható. Az automatikus függőleges légterelés fel és le mozgatja a légkifúvó lamellákat, ezáltal hatékony levegő- és hőmérséklet elosztást biztosít a helyiség minden sarkában. A turbó üzemmóddal a helyiséget a maximális komfort eléréséhez gyorsan kifűtheti vagy lehűtheti.