Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL
TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL
99 990 Ft
ÚJ

TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL

TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL
TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL
TADIRAN AIROW 3 LÉGTISZTÍTÓ MODUL
Úttörő technológia otthonunk légminőségéért.

Az épületgépészet számos olyan eszközzel rendelkezik, melyek csíra- és pormentes légállapotot biztosítanak. Létezik azonban olyan fejlesztés is, mely által utólag tehetjük tisztábbá magas oldalfali klímaberendezésünk működését. Egy olyan modulról van szó, melyet a hőcserélő lemezein rögzíthetünk. A levegő vírus- és baktériummentesítését a modul abszolút az egészségügyi határértékeken belüli mennyiségű hidrogén-peroxiddal végzi.
99 990 Ft
Részletek
Életünk 90%-át zárt terekben töltjük, mely ugyan megvéd minket a környezeti hatásoktól, ám az éremnek két oldala van: valamit valamiért. Ezt az árat az egészségünk kockáztatásával fizetjük meg. A belső terek légszennyezettsége 5-szöröse a szabad levegőhöz képest. A penészgomba, a vírusok és a baktériumok 5x nagyobb mértékben vannak jelen.

Ennek megoldásaként a Gree Magyarország hozta el hazánkba a légtisztítás forradalmi újítását, a TADIRAN AIROW 3 légtisztító modult. Az eszköz magasoldalfali klímaberendezésekbe (Fan-Coil-okba és GMV beltéri egységekbe) könnyedén elhelyezhető, láthatatlan védelmet nyújtva a bent tartózkodók számára.

HATÉKONY A KÓROKOZÓK ELLEN
Az AIROW3 egy egyedülálló hidrogén-peroxid-ot előállító modul, mely legalább 99,93%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat.

HATÉKONY A COVID ELLEN
Hatékony légtisztítás, mely akár 99%-kal redukálja bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, köztük a SARSCoV-2-t.

HATÉKONY A PENÉSZ ELLEN
Elpusztítja az egyéb vírusok, baktériumok és a penészgomba 99,994%-át.

HATÉKONY A HIDROGÉN-PEROXID SZINTJE
A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértéknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.

A TELEPÍTÉS KIVÉTELESEN EGYSZERŰ
Szakképesített klíma szerelők számára nem több pár percnél a beüzemelése, könnyedén beilleszthető a Gree magasoldalfali egységeibe (mono-, multi split, GMV és Fan-Coil) és a további NEM igényel karbantartást.