Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Midea Smart Standard Légtisztító

Kimagasló légtisztítási teljesítmény
A Midea légtisztítók kategóriájuk egyik legjobb teljesítményű készülékei. Típustól függően 360-500 m3/h-ás teljesítménnyel percek alatt megszűri otthonod levegőjét.
Részletek
Midea Smart Standard Légtisztító KJ350G-S1

Energiatakarékos működés
Szuper csendes technológia
Gyári Wifi vezérlés
5 lépcsős szűrés
Gyors és könnyű üzembehelyezés
Könnyű tisztíthatóság

99,97 %-os szűrési hatékonyság
A tökéletes légtisztítás alapja szerintünk a 4, illetve 5 rétegű szűrés, ami típustól függően minden készülékünkben alapfelszeretség. Milyen rétegekből áll az 5 rétegű szűrő? 1. Előszűrő, 2. Antibakteriális szűrőréteg, 3. HEPA szűrő, 4. Aktívszén szűrő, 5. Nejlonháló szűrő. A "HEPA" rövidítés a "High Efficiency Particulate Air" kifejezésre utal, ami magas hatékonyságú részecskeszűrőt jelent. A "H13" pedig egy besorolás, ami a szűrő teljesítményét és hatékonyságát jelzi.

Ultracsendes működés
A Midea légtisztítók kiemelkedően csendes működése gyakorlatilag észrevehetetlenné teszi a készülék működését. A Sleep módnak köszönhetően élvezheted az éjszaka nyugalmát miközben légtisztítód folyamatosan dolgozik.

Aktuális légminőség kijelzés
Készüléked kijelzője minden pillanatban az aktuális légminőséget jeleníti meg számodra, a beszívott levegő minőségét analizálva.

Mit szűr meg pontosan a Midea légtisztító?
Gyakorlatilag szinte minden részecskét, pontosabban a 0,3 mikronnál kisebb részecskék 99,97 % -át. Ide tartoznak a baktériumok, allergének, pollenfélék, haj és állatszőr, penész, kellemetlen szagokat okozó mollekulák.

Alacsony energiafogyasztás
Addig rendben van, hogy hasznos a légtisztító, de mindezt mennyi energiából tudja számodra biztosítani? A Midea KJ-350G-S1 légtisztítója normál üzemi felhasználás mellett mindössze 36W energiával működik óránként!

WiFi vezérlés
A Midea MSmart Home applikációjának köszönhetően légtisztítódat csakúgy, mint bármelyik Midea készülékedet, távolról is vezérelheted okoseszközöd segítségével.

Mikor kell szűrőt cserélned a készülékedben?
A Midea légtisztítók a készülék kijelzőjén és a Midea applikációban is jelzi számodra a szűrők telítettségét így pontosan nyomon tudod követni, hogy mikor esedékes a szűrőcsere. Átlagos felhasználás mellett (napi szintű használat) az évenkénti szűrőcsere javasolt (természetesen ez a felhasználás helyétől és jellegétől függően változhat!)

Tápfeszültség: 220-240 V, 50 Hz, 1 Fázis
Nettó méretek (szél. x mag. x mély.): 360*200*554 mm
Nettó tömeg: 6,2 kg
CADR (tiszta levegő légáramlás): 360 m3/h
Ajánlott helyiség méret: 25-43 m2
Hangteljesítményszint: 32-55 dB
Szűrő típus: H13 True HEPA, prefilter 5 réteg
Kijelző típusa: Érintő képernyő
Maximális felvett teljesítmény: 38 W