Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

LG THERMA-V HM MONOBLOKK

LG THERMA-V  HM   MONOBLOKK
LG THERMA-V  HM   MONOBLOKK
LG THERMA-V  HM   MONOBLOKK
A levegő-víz hőszivattyú egy komplett, mindent kielégítő rendszert nyújt ingatlanja használati melegvíz ellátására, hűtésére, fűtésére. Két kivitelben kaphatóak, monoblokkos rendszerűek, ahol egyben van a kültéri és beltéri egység, és osztott (split) rendszerűek, ahol a kültéri és beltéri egység külön állnak. Használható padlófűtéssel, radiátorral, ventilátoros hűtő-fűtő berendezésekkel (pl. Fan Coil) is.
Részletek
A Therma V Monobloc kültéri egysége 4 fő összetevőt tartalmaz. Mivel kalorikus csővezetéket nem kell telepíteni, így az instalálás gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

A THERMA V R32 Monobloc megbízható és hatékony fűtést biztosít. Még rendkívül hideg hőmérsékleti viszonyok, például –25 °C esetén is működőképes . A kilépő víz hőmérséklete pedig akár 65 °C is lehet.

A THERMA V R32 Monoblocban újonnan fejlesztett scroll kompresszor található. Ez a korszerű kompresszor különösen a scroll elemek billenő mozgását javítja, növelve ezzel a kiemelkedő hatásfokot és megbízhatóságot. Ezen felül a kompresszor már szélesebb, 10 Hz és 135 Hz közötti frekvencia tartományban működik.

A THERMA V R32 Monoblocban található, környezeti szempontból fenntartható R32 hűtőközeg globális felmelegedési potenciálja 675, amely 70%-kal alacsonyabb, mint az R410A esetében. Az R32 hűtőközeggel a THERMA V R32 Monobloc környezetbarátabb fűtési megoldásként kimondottan energiatakarékos . Az intuitív felhasználói felület egyszerű és gyors, érintő gombos, színes kijelzős megoldás, a felhasználók a saját életritmusának megfelelően állíthatják be az üzemelési sémát. Az energiafelhasználás napi vagy havi nyomon követésével pedig a fogyasztás hatékonyan kézben tartható.

Az LG SmartThinQ mobil alkalmazással a felhasználók a fűtési rendszert bárhonnan, bármikor egyszerűen szabályozni képesek. A fűtési rendszer távoli elérhetősége plusz komfortélményt biztosít a felhasználóknak.

Minden egyben fűtési megoldásként a THERMA V R32 Monobloc kültéri egység 3 fő alkotóelemből áll. A beépített fő alkotóelemeket tartalmazó „minden az egyben megoldás egyszerű üzembe helyezést tesz lehetővé anélkül, hogy a hűtőközeghez kiegészítő csőhálózatot kellene alkalmazni. A készüléket üzembe helyezők mindössze 3 rögzítőcsavar eltávolításával ellenőrizhetik a készüléket, és elvégezhetik a szükséges karbantartásokat. Ezen felül a különleges kialakítású vízszűrő házzal a szűrőbetét külön szerszámok használata nélkül is könnyen hozzáférhető, cselélhető.

Az üzembe helyezésre vonatkozó információk alapján a felhasználó az LG THERMA V Configurator használatával előbeállítást végezhetnek, amit memóriakártyára menthetnek. A helyszínen ezt követően az üzembe helyezők egyszerűen behelyezhetik a memóriakártyát a távirányító csatlakozójába, hogy ezzel aktiválják a beállított információkat. Így az üzembe helyezés gyors és egyszerű. A távirányító akár 50 eseményt is képes tárolni, így az előzményekből könnyen beazonosítható a hibás működés vagy meghibásodás oka, és haladéktalanul intézkedni lehet az elhárításához.

Egyedi tulajdonságok

4,5 COP
1 fázisú típus,
Nagy energiahatékonyság (SCOP4.45 / A +++)
Kiváló teljesítmény alacsony környezeti hőmérsékleten (100% @ -7 ° C)
Széles működési tartomány (környezeti: -25 ~ 35 ° C / vízoldali: 15 ~ 65 ° C)
R32 hűtőközeg alacsony GWP-vel
Black Fin hőcserélő
LG ThinQ mobil alkalmazással a fűtési rendszer bárhonnan Vezérelhető.
Monoblokk
Energiatakarékos inverter vezérlés
Fűtés üzem -20◦C-ig
max 57◦C kilépő víz
BLDC Kompresszor
A energiaosztályú vízszivattyú
Napi- és heti időzítés
Szükséghelyzeti üzem
Időjárásfüggő szabályozás
PHEX jégképződésgátlás
Külső indítójellel vezérlés