Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

ÚJ

CARRIER XPOWER MENNYEZETI /PARAPETKLÍMA

Vékony és stílusos megoldás nagy teljesítménnyel.
XPower széria, R32-es hűtőközeg.
A++ energiaosztály hűtéskor.
10,5-14-15,4 kW
Részletek
Telepítési rugalmasság:
Padlózati vagy mennyezeti felszerelés: Az egységet akár a padlóra, akár a mennyezetre fel lehet szerelni. Háromirányú csőcsatlakozókkal és kétirányú vízelvezetővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű felszerelést minden helyzetben.
Friss levegő beáramlás: A ventilátor motor beépíthető a friss-levegő csatornába, és a beltéri ventilátorral együttműködve növelheti a friss levegő mennyiségét (opcionális).
Az összes belső alkatrész könnyen hozzáférhető a rács eltávolításával.
3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.

3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.

Beépített leeresztő szivattyú: A leeresztő szivattyú eltávolíthatja a kondenzvízet az egységből, legfeljebb 750 mm magasságig. A vízelvezető csöveket szűk helyeken is könnyű felszerelni. (opcionális)

Választható vezeték nélküli- (standard) vagy vezetékes távirányítóval (opcionális).
Wi-Fi kit csatlakozási lehetőség egy opcionálisan választható intelligens port segítségével, amellyel könnyen vezérelheti távolról a készülék..