Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

CARRIER XPOWER OSZLOPKLÍMA
CARRIER XPOWER OSZLOPKLÍMA
1 660 000 Ft
ÚJ

CARRIER XPOWER OSZLOPKLÍMA

XPower széria, R32-es környezetbarát hűtőközeg.
Energiahatékonyság,
elegáns megjelenés,
és maximális kényelem.
A++ energiaosztály hűtéskor.
1 660 000 Ft
Részletek
A++ energiaosztály hűtéskor

3D DC inverter: A kültéri egység DC inverter technológiájú kompresszorral és DC inverter ventilátormotorral van felszerelve. A beltéri egység egyenáramú inverter ventilátorral van felszerelve. 3 DC inverter motorral az egység maximális teljesítményt és energiahatékonyságot ér el.

Eurovent tanúsítvánnyal: Az Eurovent független európai szervezet, amely megvizsgálja, hogy a klímaberendezések teljesítménye és műszaki jellemzői megfelelnek-e az európai irányelveknek. Az Eurovent tanúsítvány biztosítja, hogy a gyártó által a terméken feltüntetett összes műszaki jellemző valós legyen.

3D motoros lamellák (rácsok): Az egység három irányban és 90º szögben képes elosztani a levegőt, hogy megfeleljen a telepítési feltételeknek.
Twin-Rotary kompresszorok: A 24.000 - 60.000 BTU egységek DC Twin-Rotary kompresszorokkal vannak felszerelve, amelyek hozzájárulnak a rendszer nagy teljesítményéhez és megbízhatóságához. A két forgó kompressziós henger, egymástól 180 ° -kal eltolva, és a DC kefe nélküli motor tökéletesen kiegyensúlyozott tengelyű, csökkentett rezgéseket és alacsonyabb zajszintet biztosít még nagyon alacsony sebességnél is. Rendkívül széles tartományban vannak a minimális és a maximális kapacitás között, ezért a rendszert mindig úgy optimalizálják, hogy maximális kényelmet és rendkívül magas hatékonyságot biztosítsanak.
Intelligens LCD-kijelző: A beépített kijelző az összes műveletet és funkciót, valamint a hibakódokat meghibásodás esetén megjeleníti.

Auto mód: Az egység automatikusan megváltoztathatja működési módját és kapacitását a helyiség és az alapjel hőmérséklete közötti hőmérséklet-különbségnek megfelelően.
Adatok