Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

CARRIER SENSATION
CARRIER SENSATION
311 150 Ft
ÚJ

CARRIER SENSATION

Az innovatív technológiákkal tervezett új Sensation sorozatunk segíthet megoldani a zajproblémákat, mivel a beltéri és kültéri egységben olyan funkciók vannak, amelyek elszigetelik a hangokat és a rezgéseket. A készülék ionizátora egészséges klímát teremt, mivel negatív töltésű ionokkal fiatalítja a levegőt. Ezt kiegészítve a készülék egy sor szűrővel van felszerelve, így Ön és családja tisztább levegőt lélegezhet be.
311 150 Ft
Részletek
Az «X ECO» mód akár 60%-kal több energiát takarít meg egy gombnyomással

1W készenléti módban: A készülék kevesebb, mint 1W-ot fogyaszt készenléti állapotban

Csendes üzemmód: A beltéri egység extra alacsony zajszinten is működik, hogy tökéletes nyugalmat teremtsen otthonában

Elektromos feszültségvédelem a 168–264 V tartományban

Alvó üzemmód: Ez az üzemmód energiatakarékos és javítja az éjszakai kényelmet. A beállított hőmérséklet hűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val növekszik, vagy fűtési üzemmódban 1 ° C / óra-val csökken az első 2 üzemóra során. Ezután az egység 5 órán keresztül megtartja az új hőmérsékletet, majd automatikusan kikapcsol!

8 ° C fűtési funkció: Ezt a funkciót a távirányítón keresztül aktiválhatja, hogy a légkondicionáló automatikusan elindítsa a fűtési módot, amikor 8 ° C alatti hőmérsékletet észlel, hogy megakadályozza a helyiség kihűlését, ha azt hosszú ideig nem használja.

Hideg levegő alacsony környezeti hőmérsékleten: Ezzel a funkcióval a kültéri egység ventilátor sebessége a kondenzátor hőmérsékletétől függően változhat, és a klíma normál állapotban működhet hűtés üzemmódban, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C. Ez a funkció ajánlott olyan helyzetekben, amikor hűteni kívánt hely légtere különösen magas, és télen is hűtésre van szükség.

Fűtés alacsony környezeti hőmérsékleten: élvezheti az optimális szintjét a beltéri hőmérsékletnek, még akkor is, ha a kültéri hőmérséklet -15 ° C.

Öt egységből álló légtisztító rendszer. Öt különböző szűrő erejét egyesíti a valóban tiszta és egészséges beltéri levegő érdekében:
Előszűrők, amelyek felfogják a nagy részecskéket, a port és a háziállatok szőrét.
Anionszűrő (ionizáló szűrő) Az ANION szűrő negatív ionokat szabadít fel, frissítő és regeneráló beltéri légkört biztosítva.
HEPA és hidegkatalizátor szűrők, amelyek kisebb úszó részecskéket és allergéneket fognak fel. Ugyanakkor szagtalanító hatást fejtenek ki, és segítik az illékony szerves vegyületek (VOC) és a szagok eltávolítását. A hideg katalizátor szűrő idővel nem veszíti hatékonyságát, és folyóvízzel könnyen megtisztíthatja.
Ezüst Ion szűrő, negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, szimulálva az erdők és vízesések pihentető hatását.

Automatikus leolvasztás: Ez a funkció megvédi a kültéri egységet és a párologtatót a jegesedéstől, és rendkívül alacsony környezeti hőmérsékleten fenntartja a párátlanító hatást.

Öntisztítás: megtisztítja és kiszárítja a beltéri párologtatót, megakadályozva a penész kialakulását.

Turbó üzemmód: elősegíti a kívánt hőmérséklet gyors elérését.

Follow me (kövess engem funkció): A távirányítóba épített hőmérséklet-érzékelő érzékeli a környezeti hőmérsékletet. A nagyobb kényelem érdekében az egység pontosabban beállíthatja a szobahőmérsékletet a távirányító környezetében, a nagyobb komfort érdekében.

Időzítő: Beprogramozhatja, hogy az egység a meghatározott időben működjön, a kívánt üzemmódban és hőmérsékleten.

Automatikus újraindítás, az összes korábbi beállítás megtartásával, potenciális áramkimaradás után

Öndiagnosztika és automatikus védelem: ha a készülék rendellenes működést vagy hibákat észlel, automatikusan leáll, hogy elkerülje a további problémákat. Ugyanakkor hibakódot fog mutatni a gyorsabb szerviz érdekében

Intelligens felmelegítés: télen az egység automatikusan ellenőrzi a beltéri hőcserélő hőmérsékletét, beállítva az egység indítási idejét, hogy elkerülhető legyen a hideg légáramlás.

Hűtőfolyadék-szivárgás érzékelő rendszer: hűtőfolyadék-szivárgás esetén az egység automatikusan felismeri a szivárgást és leállítja a működést, ugyanakkor figyelmeztet a megfelelő hibakóddal a beltéri egység kijelzőjén.
Adatok