Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

ÚJ

Carrier 30AWH Reverzibilis Levegő-Víz Hőszivattyú

Beépített inverteres technológiával lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz tervezték. Kiváló energiahatékonysági értékek, kimagaslóan csendes működés.
Részletek
Névleges fűtőteljesítmény 4-15 kW.

Névleges hűtőteljesítmény 3-16 kW.

A levegő-víz hőszivattyúkat beépített inverteres technológiával lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz tervezték.

Kiváló energiahatékonysági értékek, kivételesen csendes működés és megfelelnek a legszigorúbb üzemi hőmérsékleti követelményeknek.

Kivételes energiahatékonysági értékeivel az inverteres hőszivattyúk minden uniós országban jogosultak helyi adókedvezményre.

Tartalmazza a legújabb technológiai innovációkat: nem ózonkárosító R410A hűtőközeg, az egyenáramú inverter kettős forgású kompresszorok, az alacsony zajszintű ventilátor és a mikroprocesszoros vezérlés.

A telepítés és a szerviz megkönnyítésére tervezték, és legmagasabb termékminőség és megbízhatóság szempontjából.

A további rugalmasság érdekében az AquaSnap PLUS egységek hidraulikus modullal vagy anélkül kaphatók.

Rendelhető tartozékokkal, amelyekkel kiegészíthetők a telepítéskor - 80HMA Comfort modulok, 200 vagy 300 literes melegvíz-tartály termikus napelemes csatlakozással vagy anélkül.

Az AquaSnap PLUS hőszivattyúrendszerek széles választékban használhatók a Carrier fan-coil-okkal - kazettás, alacsony, közepes és nagynyomású műholdas egységek, konzolos egységek, légcsatornázható és oldalfali egységek esetén.