Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW
MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW
609 900 Ft

MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW

MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW
MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW
MITSUBISHI MSZ-LN 2,5-6KW
A Mitsubishi beltéri egységek követve a japán letisztultságot, elegáns, minimalista megjelenésükkel bármely belső térbe beleolvadnak. Válassz a gazdag színek széles skálájából, és legyen a beltéri egységed például rubinvörös, ónixfekete vagy gyöngyfehér!
609 900 Ft
Részletek
A Mitsubishi a klímagyártásban is már több mint 100 éve képviseli az innovációt és a tapasztalatot. Klímaberendezései ideális komfortot teremtenek bármilyen ingatlanban, legyen szó lakásról, rendelőről, irodáról vagy üzlethelyiségről. A berendezés típusától függően a Mitsubishi Electric Plasma Quad Plus szűrőbetétjei garantálják a szennyeződés-, vírus- és baktériummentes tiszta levegőt, emellett pedig a legcsendesebb készülékek tökéletesen alkalmasak a hálószobák hűtésére is. A Mitsubishi saját fejlesztésű és gyártású inverter-technológiájának köszönhetően a kompresszorok teljesítménye a tényleges hűtés,- valamint fűtésigényekhez alkalmazkodik, így a legenergiahatékonyabb és leggazdaságosabb teljesítményt nyújtják.

100%-os teljesítmény, akár 40%-kal kevesebb fogyasztással
Inverteres klímáink a környezettudatos felhasználók kedvencei, hiszen ahogy a hőmérsékleti érték közeledik a beállított hőfokhoz, a kompresszor visszaveszi a teljesítményét, így pedig jelentős, akár 40% mértékű energiát tudsz vele megtakarítani.

Energiahatékony fűtés a legzordabb teleken is
Berendezéseink -25 Celsius fokig 100%-os fűtésteljesítménnyel tudnak dolgozni, így teljesen kiválthatod velük a költséges gáz vagy vegyestüzelésű fűtésrendszert.

Tisztább levegő, kevesebb megbetegedés
A Plasma Quad Plus többlépcsős légszűrő rendszer gondoskodik a páramentesítésről, és hatékonyan megszűri a levegőben található szennyeződéseket, ezáltal gátolva a pollenek, vírusok és baktériumok terjedését.

Csendesebb, mint egy lehulló falevél
A Mitsubishi klímák minden évszakban gondoskodnak a pihentető alvásról, és a kellemes hőmérséklet mellett már a klíma zaja sem fog gondot jelenteni. Csendes módba állítva berendezéseink 19 dB alatti zajjal üzemelnek, aminél csak a levegővétel halkabb.

Minden napra külön időzíthető, programozható
A hét minden napjára különböző működési időtartamot tudsz beprogramozni, így a légkondicinálód tényleg csak akkor fogyaszt áramot, amikor te akarod.

Oldalfali split klíma
Inverteres: Igen

Hűtési energiaosztály A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW): 2,5 kW - 6,9 kW

Fűtési energiaosztály A+++
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 3,3 kW - 9,3 kW

Maximális beltéri zajszint 42 dB
Maximális kültéri zajszint 49 dB