Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW
MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW
379 900 Ft

MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW

MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW
MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW
MITSUBISHI MSZ-AP 2,0 KW-7,1KW
A Mitsubishi Electric elindította a piacon az innovatív légkondicionáló készülékek legújabb sorozatát - az MSZ-AP sorozatot. Az univerzális készülékek sokoldalúan alkalmazhatók és számtalan okos külön funkcióval és széles teljesítmény tartománnyal rendelkeznek.
379 900 Ft
Részletek
Típus: oldalfali split klíma
Inverteres: igen

Hűtési energiaosztály: A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW): 1.5 kW - 5,8 kW

Fűtési energiaosztály A++
Maximális fűtő teljesítmény (kW): 1,7 kW - 7,3 kW

Beltéri
Maximális beltéri zajszint 36 dB
Kültéri
Maximális kültéri zajszint 48 dB

Az MSZ-AP sorozat kettős akadálybevonattal rendelkezik, amelynek célja a por és a zsíros szennyeződés csökkentése a légkondicionálóba való belépéskor. A Mitsubishi Electric által kifejlesztett kettős akadálybevonat nem tapadásmentes felületként működik, és hosszú távú védelmet nyújt a hőcserélő, a ventilátor és a légcsatornák számára.

Ez az újítás megkönnyíti a karbantartást, és a rendszer hosszabb ideig tisztább marad. Lehetséges, hogy csökken a környezetre gyakorolt hatás is, mivel a Mitsubishi Electric MSZ sorozatú R32 hűtőközeget használ, amelynek az R410A globális felmelegedési potenciáljának egyharmada.

A kiemelkedő zajcsökkentés és tisztaság mellett az MSZ-AP sorozat egyik legfontosabb jellemzője a csatlakoztathatóság. A Mitsubishi Electric légkondicionálót összekötheti okostelefonjával, így biztosítva a szabadságot minden egység online irányításában. Ez egy keresett funkció azoknak a fogyasztóknak, akik rugalmasan szeretnék az otthoni hőmérsékletet bárhol és bármikor ellenőrizni. A Mitsubishi Electric Wi-Fi Control megfelel a modern háztartás igényeinek, és már kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa hangalapú vezérléssel is.

Az MSZ-AP sorozat egységes, karcsú kialakítású, az egység méretétől és modelljétől függetlenül. Az egyszerű, mégis kiváló minőségű megjelenést úgy tervezték, hogy beleférjen bármilyen belső térbe. Felszereléskor az egységek kisebbek a kúp kialakítású alsó vég miatt.