Kérdése van?

+36 20 414 6806 +36 30 854 7410

 Üzenetküldés

Daikin Emura FTXJ 2 kW - 5 kW
Daikin Emura FTXJ 2 kW - 5 kW
806 800 Ft

Daikin Emura FTXJ 2 kW - 5 kW

Daikin Emura FTXJ 2 kW - 5 kW
Daikin Emura FTXJ 2 kW - 5 kW
A Daikin Emura gyönyörködteti a szemet és emberközpontú megközelítésű – kifejezetten a kényelemre és a felhasználói élményre összpontosít – az otthoni közérzete javítására.
806 800 Ft
Részletek
Olyan légkondicionáló rendszert keres, amely ötvözi a legjobb teljesítményt a dizájnnal? A Daikin Emura egy olyan klímaberendezés, amely tökéletes egyensúlyban tartja a formát és a funkciót. Teljesen házon belül tervezett és kivitelezett. Gyönyörű és intelligens kialakítás, helyiségéhez illő formában: magas színvonalú, de megengedhető, egyben pedig az iF TERVEZÉSI DÍJ, valamint a 2022-es Red Dot Terméktervezési Díj győztese. A Daikin Emurára még a falai is büszkék lesznek!

Optimalizált légelosztás
Általában a klímaberendezések egyenes vonalúak. A Daikin Emura büszke a másságára. Az ívelt elülső és hátsó panelnek köszönhetően a beltéri egység egyedi 3D formájú. Az ívelt vonalak a harmonizált légáramlásra utalnak, és egyúttal kellemes vizuális hatást keltenek a belső térben.

Könnyű irányítás
A Daikin Emura a jelenlétében optimális kényelmet biztosít. Természetesen egy gombnyomással vagy a képernyő megérintésével könnyedén átveheti az irányítást: kezelheti a Daikin Emurát felhasználóbarát távirányítóval, vagy bárhonnan, bármikor az intuitív Onecta alkalmazással okoseszközein keresztül.

Minimalisztikus dizájn
A Daikin Emura távirányító minimalista kialakítású ívelt vonalakkal, pixeles képernyővel és kék Daikin szemmel. Kompakt és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egyszerűen rögzítheti a távirányítót a falhoz a mágnessel.

Felhasználóbarát vezérlés
Könnyedén szabályozhatja a beltéri klímát: a távirányító a legfontosabb funkciókra összpontosít. Az összes többi funkció könnyen elérhető a magától értetődő menüből vagy az intuitív Onecta alkalmazásból
Intelligens szem - pénz megtakarítás

Energiahatékonyság
Legyen odakint rendkívül meleg, vagy hideg, a légkondicionálótól azt várjuk el, hogy egész évben ugyanolyan stabilan működjön. A Daikin Emura úgy lett kialakítva, hogy minden évszakban dolgozzon, és egész évben a legenergiahatékonyabb módon nyújtson kényelmet: A Bluevolution technológia kategóriájában a legjobb teljesítményt garantálja, alacsony környezetterheléssel és olcsó villanyszámlával.

Kültéri egység
A Daikin Emura újratervezett kültéri egységgel érkezik, amely a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a környezetterhelés és a villanyszámlája. A felhasznált energia nagy része a kültéri levegőből, egy szabad és számtalanszor megújuló erőforrásból származik.

Többzónás intelligens szem - huzathatás elleni védelem

Gazdaságos üzemmód - Komfort anélkül, hogy zavart keltene az áramellátásban

Komfort légáramlás üzemmód - komfort hűtésben és fűtésben egyaránt

3-D légáramlás - egyenletes hőmérséklet az egész helyiségben

Nagyteljesítményű üzemmód - maximális teljesítmény, a komfort szint gyors elérése

Beltéri egység csendes üzemmód - a komfortot érezni fogja, de hallani nem

Kültéri egység csendes üzemmód - még a szomszédokat sem zavarja

24 órás időzítő - amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontot a ki - be kapcsolásra

Wifi szabályzás - Opcionális - Online szabályozási lehetőség - teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan

Titánium apatit fotokatalitikus levegő szűrő - tiszta levegő otthon!

Fotokatalitukus szagsemlegesítő szűrő

Korrózióvédelem