Rendeld tőlünk a klímádat szereléssel együtt!

Jó minőség, precíz telepítés.

 

Érdekel?

 

Alacsony rezsiszámla,

egészséges környezet,

kényelmes otthon,

biztonságos mindennapok. 

Mind ezekre vágyunk. Mi pedig segíteni tudunk abban, hogy ezek ne csak vágyak legyenek, hanem a valóság. 

 

 Nézzük, hogy mire gondolunk!

 1. Alacsony rezsiszámla 

Félsz attól, hogy a klímák túl magas áramszámlát eredményeznek?

Minél magasabb az energiaosztály besorolása, annál hatékonyabb a készülék, és hosszú távon kevesebb energiát fogyaszt. A gazdaságosság szempontjából a legjobban az A+ vagy A++ klímák érik meg a pénzüket.

 

Olcsóbb, mint egy hagyományos fűtési berendezés?

A legmodernebb inverteres klímák, akárcsak a hőszivattyúnál, a külső környezetből elnyelt hőt engedik vissza a helyiségbe. Vagyis így 1 kW-nyi energia felhasználásával 3-4 kW-nyi energiát termelnek. Köszönhetően ennek, a rezsi költségek is ennek megfelelően alakulnak. 

 

 2. Egészséges környezet 

Érzékenyek a vállaid?

A vállainkat elsősorban úgy tudjuk megvédeni, hogy a hideg levegőt semmi esetben sem fújjuk oda, ahol sokat tartózkodunk. Az egyes legújabb modellekben meglévő smart légáram funkció hűtés üzemmódban a légterelést felfelé, fűtés üzemmódban pedig lefelé irányítja. Ráadásul a lamella pozíció memória funkció segítségével a készülék újraindítása esetén automatikusan beáll a korábban beállított pozícióba.

 

Félsz a légúti fertőzésektől?

Az egyik oka a nyári megfázásnak, a túl nagy kinti és benti hőmérséklet közti különbség, mert az megterheli a szervezetünket. Ha hajlamosak vagyunk a megbetegedésekre, akkor egyrészt lassabban érjük el a kívánt hőfokot, másrészt ne irányítsuk magunkra a hideg levegőt, harmadrészt pedig ne legyen 5-7 foknál nagyobb az eltérés. Sőt, egyes készülékekben az öntisztító funkció az elpárologtató 56 °C-ra hevítésével elpusztítja a baktériumok 99%-át.

 

Rettegve várod az allergiaszezont?

A jó minőségű szűrők segítenek elpusztítani a levegőben található allergéneket, a pollent, a különböző baktériumokat, így otthonunkba megtisztítva érkezik a levegő. Például a Katechin-, az Ezüst-ion és a C-vitamin szűrők egyben frissítik a levegőt, tisztítják az allergénektől, spóráktól, gombáktól, valamint a kellemetlen szagokat is eltávolítják.

Még kisgyerekek mellett is használható?

A túl magas benti hőmérséklet ronthat az alvás minőségén, ami alapvető szükséglete a szervezetünk normális működésének. Ha a gyerekszobába is teszünk készüléket, érdemes a legkorszerűbbek közül választani, és kitüntetett figyelmet fordítani azok karbantartására, tisztítására.

 3. Kényelmes otthon 

Zajérzékeny vagy? 

Újabb jó hír, hogy a legmodernebb berendezések már olyan halkan üzemelnek, hogy elinduláskor el is felejtjük kikapcsolni őket. Sőt, az éjszakai/alvó móddal nem csak a csendességet tudjuk szabályozni, hanem a legmegfelelőbb hőmérsékletet is.

 

Utálod állandóan nyomkodni a távirányítót?

Érdemes a klímák programozható lehetőségét kihasználni, és a napi rutin, illetve otthoni igényeknek alapján beállítani. Az egyes modellekben elérhető I feel funkcióval pedig folyamatosan a számunkra leginkább megfelelő lehet a hőérzetünk.

 

Szereted a kezedben tartani a dolgokat?

Ha a mindennapjaid kiszámíthatatlanabbak, de mégis jó lenne télen meleg, nyáron pedig hűvös lakásra hazaérni? Az egyre több klíma típusban elérhető Wifi funkció segítségével hazafelé távolról is szabályozhatjuk az otthonunk hőmérsékletét.

 

 4. Biztonságos mindennapok 

Nem csak magad, hanem a környezet miatt is aggódsz?

Az újabb modellekben olyan környezetbarát hűtőközegeket használnak, amelyek kisebb hatással vannak a klímaváltozásra. A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. 

 

Szereted, ha nem mindennek neked kell utánajárnod?

Mit jelent az egyes gépekben elérhető hűtőközeg-szivárgás érzékelés? Ilyenkor a berendezés a beprogramozott öndiagnosztika funkció segítségével érzékeli, ha a hűtőközeg töltet kevés a biztonságos üzemeléshez, és erről a felhasználót hibakód kijelzéssel tájékoztatja.

Hosszú távra szeretsz vásárolni?

A modern készülékekben található intelligens leolvasztási funkció kincset ér. Ilyenkor fűtési üzemmódban, alacsony külső hőmérséklet esetén az automata leolvasztás funkció bekapcsol a kültéri egység jégmentesítése és az optimális teljesítmény fenntartása miatt. Sőt, a berendezések élettartamát növeli az alaplemez fűtés is. Ebben az esetben a kültéri egységbe fűtőszál került beépítésre, amely alacsony külső hőmérsékletnél megakadályozza a kondenzvíz fagyását.Mi vagyunk a H&G Klímatechnika Kft!

Cégünk elkötelezett híve a különböző légtechnikai megoldásoknak. Fő profilja a manapság egyre népszerűbb, energiatakarékos és gazdaságos hőszivattyúk és szellőztető rendszerek, valamint az egyre több funkciójú modern légkondicionáló berendezések forgalmazása, telepítése, karbantartása szükséges esetén szakszerű javítása is.

Csapatunk kedvező árakon vállalja minőségi klímák, hőszívattyúk, valamint különböző szellőző berendezések teljes körű beépítését magánszemélyeknek, illetve cégeknek egyaránt. 20 év szakmai tapasztalattal gyorsan és precízen dolgozunk, ezért már több ezer elégedett megrendelővel büszkélkedhetünk. Rólunk mondták: 

 

 

Szabó Gábor:

 

"Nagyon megbízható, rendkívül korrekt, és igényes munkát végző vállalkozás. A klímaszerelés előtti felmérés is nagyon gyorsan megtörtént, és még aznap megkaptam a rendkívül korrekt és a versenytársakhoz mérten is megnyerő árajánlatot. A megbeszélt napon viszont jöttek, és nagyon szép, igényes munkát végeztek - nem hagytak maguk után se koszt, se semmilyen rombolást, nem kellett utánuk a falakon se semmit kijavítani.Ennyire talán még sose voltam megelégedve egy építőipari szolgáltatással se.”

 

Tibor:

 

"Maximális profizmus és tapasztalat jellemezte a munkájukat. Kitűnő volt a gépparkjuk

és a szerszámozottságuk. Röviden, tökéletes kivitelező céget sikerült találnom

klímarendszer kivitelezésére.”

Emőke:

 

"Tiszta, rendes, profi munkavégzés, menet közben többször is porszívóztak. Gyönyörű lett a végeredmény, es persze jól is működik. :)

A saját elképzeléseimet is figyelembe vették, de elmondták, hogy melyik elhelyezésnek

mi az előnye-hátránya, így közösen hoztuk meg a döntést, hogy hol lesz a legjobb helye a készüléknek.

Vidám hangulatban, szépen dolgoztak. A lakást is itt mertem hagyni rájuk.”


Mi segítünk nem csak az ingatlanban a berendezések legoptimálisabb helyét megtalálni, hanem az egyéni idényeknek megfelelően kiválasztani a készüléket is!

 

 

Az ingyenes helyszíni felmérés és a további részletek miatt keress minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 414 6806 

+36 30 854 7410

 

Ha nem vesszük fel, visszahívunk!