Akciós klíma és klímaszerelés egy csomagban

POLAR 4SEASON SDOS 3,5 KW KLÍMASZETT

bruttó 331.530 Ft helyett most csak bruttó 290.000 Ft

 

Miért EZT a klímát?

Az 4Season Optimum klíma a nevében hordozza az alkalmazkodás képességét. Nyáron hűt, télen fűt, ősszel és tavasszal pedig szabályozza a páratartalmat. Az év minden szakában a tökéletes klímát biztosítja.

Energiahatékonyság

Az intelligens energiafelhasználásnak köszönhetően a Polar 4Season Optimum klíma nem csak kényelmes, de energiatakarékos is. Ne aggódjon a magas számlák miatt.

Csendes működés

A 4Season Optimum klíma halkan működik, így semmi sem zavarja meg a nyugodt légkört otthonában.

Tele extrával

Korszerű klímánk tele van extrákkal: intelligens leolvasztással, hűtőközeg-szivárgás érzékelővel és szuper csendes üzemmóddal is rendelkezik.

Környezetbarát

A Polar klímák a legmodernebb, R32-es környezetbarát hűtőközeggel vannak ellátva, melynek a lehető legkisebb az ökológiai lábnyoma.

5 év garancia

Minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra.

Plusz extrák, amik járnak Önnek!

Egészség

Öntisztítás, Hűtőközeg-szivárgás érzékelés, Mosható szűrő, 3 az 1-ben szűrő

Kényelem

I feel funkció, Vészhelyzeti üzemeltetés, Széles feszültségtartomány, Gyerekzár, Kikapcsolható kijelző, Lamella pozíció memória, Erőteljes hűtés, Rozsdaálló, Automatikus újraindítás, Intelligens leolvasztás, Automatikus hibakeresés, Intelligens kompresszorfűtés, Smart légáram, Wifi

Energiatakarékosság

Elalvás üzemmód, Takarékos üzemmód

Komfort

Turbó üzemmód, Comfort hűtés, 3-D légmozgás, Automatikus üzemmód választás, Széles fűtési tartomány, 8°C hőntartás, Hűtés alacsony hőmérsékleten, Szuper csendes üzemmód, Alaplemez fűtés, Páramentesítő funkció

Miért MOST ajánljuk?

Mert nem kell várakozni!

Nyáron a sok megrendelés miatt cégünk elfoglaltabb, emiatt tovább kell elviselnie a forróság okozta nehézségeket, kellemetlenségeket. Sőt, ezt a négyévszakos klímát mind a négy évszakban otthona kényelmesebbé tételéhez tudja használni. Ráadásul most több mint 40 ezer forintot spórolhat.

Miért ÉRDEMES megrendelnie?

Fűteni is lehet vele

A megemelkedett gázárak miatt az elektromos árammal működő klíma egy jó fűtési alternatíva lehet, amennyiben otthonunk jól szigetelt, nem túl nagy hőigénnyel rendelkezik. A 4Season Optimum klíma szélsőségesebb külső hőmérséklet mellett is képes szobáinkat befűteni. Ráadásul a klímával fűtés a gazdasági szempontokon túl egy fenntarthatóbb és modernebb megoldása lakhelyünk melegítésének, mint a gáz.

Tavasszal és ősszel jól jön a pára szabályozása

Ha ezekben a hónapokban hűteni vagy fűteni nincs is szükségünk, a levegőszűrő és páramentesítő funkciónak nagy hasznát vehetjük, hogy otthonunkban tiszta és egészséges levegő keringjen. Hiszen a túl magas páratartalom az otthonunkban, az a penész és a baktériumok elszaporodásán keresztül allergiás és különféle légúti betegségeket okozhatnak. Illetve plusz extre kényelmi funkció a Turbó üzemmód, ami segítségünkre lehet, hogy ha a tartós fűtést már kikapcsoltuk, de kint újra hűvösebbre fordult az idő, és gyorsan meleget szeretnénk varázsolni a lakásunkba.

Készüljünk a tavaszi allergiaszezonra!

Egy rendszeresen karbantartott, jó minőségű klíma már olyan szűrővel van ellátva, aminek köszönhetően sokkal tisztább levegőt szívhatunk be az otthonunkban, mintha hagyományosan ablakon keresztül szellőztetnénk. A 4Season Optimum klímában található mosható szűrő kiszűri a levegőben terjengő nagyobb méretű szennyeződéseket, porszemcséket. További a 3 az 1-ben szűrő funkciója is az egészségünket szolgálja, mivel a Katechin, az Ezüst ion és a C-vitamin szűrő tisztítja az allergénektől, spóráktól, gombáktól, valamint a kellemetlen szagoktól a négy fal közötti környezetünket.

MIT tartalmaz a csomag?

 • Ingyenes helyszíni felmérés és tanácsadás
 • Ingyenes házhozszállítás
 • A klímakészülék (kül- és beltéri egység)
 • 3 méterig a felszereléshez szükséges gyári cső 
 • Dekorcsatorna kiépítése idomokkal együtt
 • A kültéri egység fali tartókonzoljai és rögzítő egységei
 • A beltéri egység rögzítéséhez szükséges elemek
 • Klímaberendezés felszerelése
 • Beüzemelés
 • Telepítési tanúsítvány kiállítása – működés és a távirányító bemutatása
 • Garancia: 3 év a berendezésekre, 5 év a kompresszorra

Miért MINKET válasszon?

Mert gyorsan, precízen és megbízhatóan dolgozunk. Cégünk több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és több ezer elégedett megrendelővel rendelkezik.

Emőke:

"Tiszta, rendes, profi munkavégzés, menet közben többször is porszívóztak. Gyönyörű lett a végeredmény, es persze jól is működik. :)

A saját elképzeléseimet is figyelembe vették, de elmondták, hogy melyik elhelyezésnek mi az előnye-hátránya, így közösen hoztuk meg a döntést, hogy hol lesz a legjobb helye a készüléknek. Vidám hangulatban, szépen dolgoztak. A lakást is itt mertem hagyni rájuk.”

 

POLAR 4SEASON SDOS 3,5 KW KLÍMASZETT szereléssel együtt

most csak bruttó 290.000 Ft

Ha érdekli az ajánlatkeressen minket bizalommal, és pár nap múlva otthonában élvezheti a POLAR 4SEASON nyújtotta kényelmet!

 

Elérhetőségeink:

+36 20 414 6806,

+36 30 854 7410

handgklimatechnika@gmail.com

Az akció 2024. január 17-e és 2024. február 17-e között érvényes.

Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes.